Tjalfe (Keeza’s Lunde Paju) 7.5.2011 – 20.1.2013

Tjalfe (Keeza’s Lunde Paju) 7.5.2011 – 20.1.2013

Tjalfe (Keeza’s Lunde Paju) er død kun 1½ år gammel – skudt af en jæger der ikke kunne se forskel på en lundehund og en ræv. Jeg synes det er helt ufatteligt at en jæger ikke kan se forskel – og han kendte endda hunden. Der er faktisk stor forskel på de to dyr, så det er ganske uansvarligt at en jæger ikke er mere opmærksom på, hvad det er han skyder efter. Tjalfe døde midt i sit paradis ved højlys dag, da han var i gang med sin yndlingsbeskæftigelse – at grave efter mus i marken.

Tjalfe havde mange år foran sig med nye spænde oplevelser med sin familie. Tjalfe var en dejlig, blid og smuk hund, som havde taget utrolig godt mod den nye baby, familien fik her i vinter. Han accepterede uden videre det nye familiemedlem og slikkede hende ofte kærligt.

Tjalfe stod lige for at skulle bidrage til avlen med sine gener, så det er også et tab for racen at Tjalfe på så tragisk vis er gået bort.

Det gør mig virkelig ondt for Pernille og Johan at de på denne forfærdelige måde har mistet deres dejlige hund.

This entry was posted in P-kuldet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.