Hvalpe

R-kuldet 8 uger-2Er du interesseret i en norsk lundehundehvalp eller finsk hyrdehundehvalp, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis vi ikke selv har aktuelle hvalpeplaner, kan vi henvise til, hvor der ventes hvalpe i Danmark eller i udlandet. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at komme og se vores hunde.

Hvalpe:
Vores næste kuld med norsk lundehund og finsk hyrdehund er planlagt til primo 2019.

Da finsk hyrdehund er en arbejdshund, lægger jeg stor vægt på at begge forældre har gode arbejdsegenskaber. Mit mål er at præge hvalpene, så de kan udvikle sig til gode til søge- og sporhunde. Med denne kombinationer forventer jeg arbejdsvillige hvalpe.

At anskaffe en hund er en vigtig beslutning, som skal være grundig gennemtænkt. Man skal være sikker på, at en hund passer ind i familiesituationen mange år ud i fremtiden. Læs denne beretning inden du beslutter at anskaffe en hund:

Hvordan kunne du …

Vores norske lundehundehvalpe er 10 uger når de forlader kennelen og de finske hyrdehundehvalpe er 8-9 uger. De leveres selvfølgelig med stamtavle fra Dansk Kennel Klub, chipmærkning, sundhedsattest og ormekur. Desuden medfølger hvalpebog med information om hvalpen samt gode råd om pleje, foder mv, halsbånd samt foder til den første uge. Endelig får hvalpen noget med den kender og som bærer færten af dens hidtidige familie.

Vi har ingen hjemmeboende børn, men når vi har hvalpe, ’låner’ vi børn i forskellige aldre, så hvalpene bliver vænnet til at omgås børn.

Vi sælger kun hvalpe til familier der afhenter hvalpene personligt. For at sikre en så vellykket hjemtransport som muligt, vænnes hvalpene til at være i transportkasse/-taske og til at køre bil.

 

 

Comments are closed.