Hvalpe

R-kuldet 8 uger-2Er du interesseret i en norsk lundehundehvalp eller finsk hyrdehundehvalp, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis vi ikke selv har aktuelle hvalpeplaner, kan vi henvise til, hvor der ventes hvalpe i Danmark eller i udlandet. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at komme og se vores hunde.

Hvalpeplaner:

Vores næste kuld med norsk lundehund forventes at blive ultimo 2017 hvor Paluna’s Saija Atladotter skal parres med Keeza’s Lunde Tokke. Se hvalpenes stamtavle HER.

Næste kuld med finsk hyrdehund bliver ultimo august 2017, hvor vi venter hvalpe efter Keeza’s Lunde Luonto Revontuli (Eliina) og Raiikas Okta Navdi (Navdi). Se hvalpenes stamtavle HER.

Da finsk hyreliina-hyrderdehund er en arbejdshund, lægger jeg stor vægt på at begge forældre har gode arbejdsegenskaber. Mit mål er at præge hvalpene, så de kan udvikle sig til gode til søge- og sporhunde. Med denne kombinationer forventer jeg arbejdsvillige hvalpe.

Eliina & Navdi
Eliina har et fantastisk hundesprog, og er god til at bruge sine dæmpende signaler overfor andre hunde.eliina-i-graesset

Eliina træner rally-lydighed og spor. Hun kan rigtig godt lide at gå spor og hun er god til det. Hun har prøvet både vildtspor og personspor. For nyligt prøvede Eliina at hyrde får, og hun var så tændt på det, at hun nu er gået i gang med at træne et par gange om måneden. Eliina har gennemført BPH i Sverige og har fået cert på to udstillinger.

Sundhedsoplysninger Eliina: prcdPRA fri via forældrene, øjenlyst uden anmærkninger, hofter = A/B og albuer = 0.

navdi-med-rosetterNavdi har godkendt anlægsprøve i vildtspor og har også trænet personspor. Han er en omgængelig hund, der kommer godt ud af det med andre hunde. Det bedste han ved, er at lege med den hanhund han bor sammen med og at være sammen med sin familie. Navdi er svensk champion.

navdiSundhedsoplysninger Navdi: prcdPRA fri via forældrene, øjenlyst uden anmærkninger, hofter = A/B og albuer = 0 (fri).

Både Eliina og Navdi har den racetypiske tænd- og slukknap. De har god energi når de arbejder og har evnen til at slappe af når de ikke arbejder.

At anskaffe en hund er en vigtig beslutning, som skal være grundig gennemtænkt. Man skal være sikker på, at en hund passer ind i familiesituationen mange år ud i fremtiden. Læs denne beretning inden du beslutter at anskaffe en hund:

Hvordan kunne du …

Vores norske lundehundehvalpe er 10 uger når de forlader kennelen og de finske hyrdehundehvalpe er 8-9 uger. De leveres selvfølgelig med stamtavle fra Dansk Kennel Klub, chipmærkning, sundhedsattest og ormekur. Desuden medfølger hvalpebog med information om hvalpen samt gode råd om pleje, foder mv, halsbånd samt foder til den første uge. Endelig får hvalpen noget med den kender og som bærer færten af dens hidtidige familie.

Vi har ingen hjemmeboende børn, men når vi har hvalpe, ’låner’ vi børn i forskellige aldre, så hvalpene bliver vænnet til at omgås børn.

Vi sælger kun hvalpe til familier der afhenter hvalpene personligt. For at sikre en så vellykket hjemtransport som muligt, vænnes hvalpene til at være i transportkasse/-taske og til at køre bil.

 

 

Comments are closed.