Hvalpe

R-kuldet 8 uger-2Er du interesseret i en norsk lundehundehvalp eller finsk hyrdehundehvalp, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis vi ikke selv har aktuelle hvalpeplaner, kan vi henvise til, hvor der ventes hvalpe i Danmark eller i udlandet. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at komme og se vores hunde.

Hvalpe norsk lundehund:
Vores næste kuld med norsk lundehund er planlagt til 2020.

Hvalpe finsk hyrdehund:
Keeza’s Lunde Luonto Revontuli (Eliina) fødte sit andet og sidste kuld på tre hanner og tre tæver tirsdag den 6. august 2019. Njarga Boska er far til hvalpene. Da finsk hyrdehund er en arbejdshund, lægger jeg stor vægt på at begge forældre har gode arbejdsegenskaber. Mit mål er at præge hvalpene, så de kan udvikle sig til gode til søge- og sporhunde. Med denne kombinationer forventer jeg arbejdsvillige hvalpe. Se hvalpenes stantavle HER.

eliina-i-graessetEliina har et fantastisk hundesprog, og er god til at bruge sine dæmpende signaler overfor andre hunde.

Eliina træner rally lydighed, agility for sjov og senest er hun begyndt at træne nosework, hvilket hun elsker. Og så træner hun spor, hvilket hun er virkelig dygtig til. Hun har prøvet både personspor og schweiss men tænder mest på det sidste. Eliina har også prøvet at hyrde får, hvilket hun syntes var sjovt. Hun har gennemført BPH i Sverige og har fået cert på to udstillinger.

Sundhedsoplysninger Eliina: prcdPRA fri via forældrene, øjenlyst uden anmærkninger, hofter = A/B og albuer = 0.

Boska på havebordBoska er en glad, kærlig og meget blid hund. Han er nysgerrig og opsøgende overfor alle andre levende væsener. Og har et stort fokus på alt hvad der bevæger sig.

Boska træner rally lydighed samt forskellige øvelser og triks – blandt andet dem til DKK’s færdighedsprøver. Han har let ved at lære nye øvelser og vil meget gerne samarbejde. Han går også et rigtigt fint spor. Træningen har mest været på schweiss.

Boska er også ofte med på løbetur. Han deltager med sin ejer i  K9 biathlon løb.

Sundhedsoplysninger Boska: prcdPRA fri via forældrene, øjenlyst uden anmærkninger, hofter = A og albuer = 0.

Både Eliina og Boska har den racetypiske tænd- og slukknap. De har god energi når de arbejder og har evnen til at slappe af når de ikke arbejder.

Boska-board Boska-K9biathlon Boska-spor

Eliina træner agility eliina-hyrder

Vores norske lundehundehvalpe er 10 uger når de forlader kennelen og de finske hyrdehundehvalpe er 8-9 uger. De leveres selvfølgelig med stamtavle fra Dansk Kennel Klub, chipmærkning, sundhedsattest og ormekur. Desuden medfølger hvalpebog med information om hvalpen samt gode råd om pleje, foder mv, halsbånd samt foder til den første uge. Endelig får hvalpen noget med den kender og som bærer færten af dens hidtidige familie.

Vi har ingen hjemmeboende børn, men når vi har hvalpe, ’låner’ vi børn i forskellige aldre, så hvalpene bliver vænnet til at omgås børn.

Vi sælger kun hvalpe til familier der afhenter hvalpene personligt. For at sikre en så vellykket hjemtransport som muligt, vænnes hvalpene til at være i transportkasse/-taske og til at køre bil.

 

 

Comments are closed.