Hvalpe efter Redi og Laulu

Ja ikke endnu – men hvis alt går godt ultimo juni …..

Jeg har for længe siden aftalt med Mira i Finland at hendes hanhund Redi (Kielapihkan Rautaristi) skulle være far til Laulus (Keeza’s Lunde Kuunlaulu) andet kuld – og helst denne sommer. Af forskellige årsager havde jeg ikke mulighed for at tage til Finland på tidspunktet for Laulus løb, så jeg besluttede at hun skulle insemineres. Hun har et kuld fra tidligere og har vist at hun er meget parringsvillig og at hun føder nemt. Redi har også et kuld fra tidligere, så også hans parringsevner er i orden. Jeg har mødt ham på et tidligere besøg i Finland. Han er en god, omgængelig og træningsvillig hund og har en god familie. Så jeg havde ingen betænkeligheder ved at beslutte at Laulu skulle insemineres.

I dag gik turen til dyrlægen for at scanne Laulu og vi kunne heldigvis konstatere at hun er drægtig.
Stig_Hansen_Susanne_20160517161114_1620340

This entry was posted in Hvalpe finsk hyrdehund and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.