Niisa (Keeza’s Lunde Niisa) 14.6.2009 – 17.7.2015

”Kære elskede søde dejlige Niisa. Hvor er du forsvundet hen? Sidder du på en stjerne og blinker til os? Løber du og leger ved regnbuebroen, mens du venter på at vi skal passere den sammen? Eller jager du mus på de evige jagtmarker? Uanset hvor du er, er du ikke alene! Far Mikkel står nok i første række for at tage mod dig og vaske dine øjne med et kærligt slik. Din dejlige veninde Cayla trænger sig frem for at byde dig op til den heksedans i var så gode til sammen med Oona. Loke – din eneste ene som du har dejlige Tokke sammen med – holder sig heller ikke tilbage og er nu din følgesvend for evigt. Bag alle sammen står store og mægtige Mangas og våger over jer alle sammen. ”

Niisa forlod os alt for tidligt, men i hendes korte levetid stødte hun desværre ind i nogle ting der nedbrød hendes immunforsvar. Da hun var 2½ år gammel fik hun hjerte/lungeorm. Hun blev rask efter at have været gennem en behandling. Men efter den tid kunne man godt mærke, at hun havde besvær med vejrtrækningen. Da hun var tre år var hun med på Værøy. Ud over at få nogle fantastiske oplevelser med hjem, fik hun desværre også en omgang giardia. Hun havde ret svært ved at komme ovenpå igen, og måtte gennem to behandlinger. Her i foråret fik hun endnu en gang giardia, og denne gang blev hun så påvirket af det, at det udløste IL. Til sidst ville hun slet ikke spise, uanset hvilke lækkerier vi tilbød hende.

I Niisas korte levetid gjorde hun det utrolig godt i udstillingsringen. Hun nåede at blive dansk, svensk, norsk og nordisk champion, klubchampion, klubvinder 2010 og 2013 samt Københavnsvinder 2011. Hun fik excellent på de fleste af de udstillinger hun deltog i og langt de fleste med CK. Niisa var den første hund fra mit opdræt der blev champion.

Jeg havde stillet store forventninger til Niisa som avlshund. Men sygdom og et par resultatløse parringer gjorde, at det kun blev til et enkelt kuld. Jeg er så glad for at vi valgte at beholde Tokke. Han har arvet sin mors pragtfulde temperament og fine eksteriør og har vist sig at være en super avlshund.

Niisa vil altid have en stor plads i mit hjerte. Og hun vil være i mine tanker hver gang jeg ser på mit logo, da det er hende der har stået model til det. – Jeg savner dig uendelig meget Niisa.
Niisa

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.