Cayla (Lundeklippe Cayla) 9.11.2009 – 21.2.2013

Cayla (Lundeklippe Cayla) 9.11.2009 – 21.2.2013

Torsdag den 21. februar måtte jeg tage en smertelig afsked med Cayla (Lundeklippe Cayla).

Da vi i sommer var til lundehundetræf på Værøy, blev alle fem hunde syge. Umiddelbart blev de alle hurtigt raske, men efter kort tid blev Cayla og Niisa syge igen. I slutningen af året troede jeg, at jeg havde begge hunde raske, men lige i begyndelsen af det nye år blev Cayla syg igen. Ind imellem kom hendes mave i orden, men hun manglede gløden i øjnene. I begyndelsen af 2012 fik Cayla hjerte-/lungeorm. Måske har det været med til at hendes immunsystem ikke var på toppen. Og efter Værøy-turen fik hun også konstateret parasitten Giardia. Hver gang Cayla var i bedring, troede jeg på, at nu gik det fremad. Men sidste gang var det ikke kun maven det var galt med. Hun havde besvær med vejrtrækningen også selv om hun lå i iltskab.

Det var med sorg i hjertet at jeg til sidst måtte indse, at det eneste værdige var at sige farvel. Cayla vil altid have en stor plads i mit hjerte.

Da vi var på Værøy havde jeg Cayla med på turen til Måstad. Jeg er glad for at hun fik den oplevelse med i hendes alt for korte liv. Det var fantastisk at se den glæde hun havde ved at springe rundt på klipperne.

Jeg er glad for at Cayla nåede at få to hvalpe – Qaqi (Joey) og Qila, så der er håb for at hendes gener lever videre. Hun var en fantastisk dejlig hund.


<

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.