Lundehundetræf 2014

Godt halvdelen af de danske lundehunde var lørdag samlet til træf på Møn her på kennelen lørdag den 23. august 2014. Desuden besøgte 12  lundehunde fra Sverige, Tyskland og Holland træffet. Vi havde også besøg af en nabo samt et ungt par der var interesseredr i at se hundene. Pigen havde haft lundehund som barn og blev helt rørt over at se alle de dejlige lundehunde. Ældste lundehund var min egen Nysom Keeza på 11½ år og yngste var hvalpene Ulfrigga Lundes Tjalfe, Tor og Trude på 2 måneder. Programmet var det traditionelle: Medbragt frokost, fællesfoto, lundehunderace, kaffe og dejligt mange hjemmebagte kager (tak til alle jer der bagte). Og til sidst blev grillen tændt til det medbragte kød. Undervejs var der rigelig lejlighed til en god snak om vores skønnr hunde. En helt igennem dejlig dag, hvor vejret også viste sig fra sin pæne side – kun en lille byge lige da vi skulle i gang med lundehunderacet. En stor tak til Barbro & Hans, Monika & Hans og Sonja & Benno der kom dagen før og hjalp med at forberede træffet. Og tak til Barbro & Hans, Sonja & Benno og Monika & Stefan der blev til dagen efter og hjalp med nedtagning.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.