Scandia udstilling Hoenderloo, Holland 14.10.2018 – Muonio

Hoenderloo2018-MuonioDommer: Evert Verschoor, Holland

Kritik: Reu van 5 maanden. Super mooie jongste pup. Zeer fraai rasbeeld. Heel fraai hoofd in prima verhoudingen. Mooie donker oog. Schaargebit. Hoofd moet nog in de oren groeien. Mooie lichaarmsverhoudingen. Goed lichaam met voorborst en correcte borstdiepte. Correcte bovenbelijning. Met dip op de juiste plek. Prima onderbelijning. Mooie passen krachtig bone. Correcte hoekingen. Mooie polsen en voeten. Prima vacht. Goede staartaanzet en croupligging. Loopt vlot en goed. Draagt start in stand goed. In gang iets vrolijk.

Bedømmelse: Veelbelovend babyhvalp plac.1 BIR-baby

This entry was posted in Udstillinger and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.